Hoppa till sidans innehåll

Styrande dokument och policy


Huddinge KK värdegrund & stadgar

 

Föreningen har till ändamål att genom utövning av idrott och friluftsliv väcka glädjen och intresset för att röra på sig på is och ge alla en grundläggande teknik i sin skridskoåkning.  Målet är att alla ska kunna åka skridskor – barn, ungdomar och vuxna.

I vår verksamheten är en viktig drivkraft för :

  • Glädje och gemenskap
  • Demokrati och delaktighet

Huddinge KK målsättning är:

  • välkomna och bemöta varandra med vänlighet.
  • arbeta tillsammans för att främja ett gott samarbete mellan Huddingens KK medlemmar, föräldrar, skola, kommun och andra föreningar.
  •  Alla ska känna sig trygga och välkomna i verksamheten. Alla medlemmar ska bidra med en positiv och respektfull inställning samt stötta varandra.
  • bidra till att Huddinge kommunens barn och ungdomar får en aktiv och meningsfull fritid präglad av kamratskap och klubbanda.
  • bidra till att skänka idrottslig och social förstran, samt vidmaktgålla och sträva efter en miljö för idrottsutövandet som skänker glädje, trygghet och stimulans.
  • aktivt arbeta för att äldre ungdomar uppmuntras att anta ledar- och funktionärsroller inom föreningen.

 

 

 

 

Uppdaterad: 13 MAJ 2020 20:19 Skribent: Anastasia Kim
E-post: Adressen Gömd

Stötta Huddinge Konståkningsklubb via Sponsorhuset!
 
Hej!
 
Stort tack till alla er som använder Sponsorhuset när ni handlar eller bokar hotell på nätet. På Sponsorhuset finns över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Huddinge Konståkningsklubb. Inget blir dyrare för dig som handlar.
 
Nu blir alla i Huddinge Konståkningsklubb belönade om man bara lär sig Sponsorhusets enkla koncept. Går du igenom deras Bonussstege (5 steg) så stödjer du Huddinge Konståkningsklubb med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott som du enkelt kan skrapa online på Svenska Spel.

Kom igång med Bonusstegen här: https://www.sponsorhuset.se/huddingekonstakningsklubb/intro

Tipsa gärna era vänner och bekanta. 

Postadress:
Huddinge KK - Konståkning
Kim, Björnkullavägen 6, lgh 1101
14151 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0737702442
E-post: This is a mailto link